Boendet

Ett unikt boende, präglat av Ölands färger och natur

Konceptet

Att The Oak gör skäl
för sitt namn märks direkt när du kliver
över tröskeln

Du ser, känner och nästan förnimmer det i färger, lösningar och materialval.
Här är upplevelsen varm, lugn och stilren.
Ett noga utvalt inredningskoncept signerat inredarna på Ekeby Bruk. Även golvet går i ekens tecken. De breda enstavstiljorna bidrar till att sätta tonen för hela lägenheten. Resultatet är vackert och praktiskt på en och samma gång. Ekgolvet är dessutom lackerat med ultramatt. Något som gör det levande, på
gränsen till obearbetat, men samtidigt otroligt hållbart. Inspirationen från Öland märks tydligt i form av sand, naturfärger och ek.
Men här finns också kopplingen till det svenska designarvet. Med dess rena klara linjer och enkla, sträva rättframhet.

Köket

Öland i varje detalj

Köket är modernt och helt befriat från handtag. Samtidigt lyser den öländska identiteten igenom i detaljerna. Kopplingen till landskapet utanför fönstren går igen i luckorna, målade i en ljus och varmbeige färg. Samma varma färg som för övrigt pryder sovrummets rymliga garderober. Bänkskivorna är på många sätt den perfekta kompromissen mellan äkta och modernt. Färger och strukturmönster påminner om kalksten, medan kvartskompositen från Silestone ger tålighet och hållbarhet. Vitvarorna är självklart från Miele. För dig som vill ha vinkyl finns det givetvis möjlighet att komplettera med det.

Vardagsrummet

Naturen, en del av rummet

De stora fönsterpartierna släpper både in ljuset och naturen i rummet. Öppnar du dörrarna hör du fågelkvittret på morgonen samtidigt som dimman sakta lämnar de vackra gräsytorna. Vardagsrummets koppling till köket och de öppna planlösningarna ger rum för ett socialt och trivsamt liv.
Allting nära, genomtänkt och planerat för både vardagsmiddagen, festligheter och kaffestunden på morgonen.

Badrummet

Granit och sandfärg


Även i badrummet syns kopplingen till Öland och dess natur. Väggarna är klädda i en ljus men varm granitkeramik, och samma sak gäller badrumsgolvet. I kontrast till det sandfärgade kaklet står spegelskåpet i ek. Även badrumskommoden är i ek. Och precis som i resten av bostaden präglas varje detalj av kvalitet. Duschväggarna är märkta Duscholux design och blandaren Hansgrohe, Axor Starck.

Sovrummet

Tystheten, lugnet
& natten


Här vaknar du upp i det luftiga sovrummet till en grönskande vy utanför fönstret. Du tar fram din morgonrock från de specialinredda garderoberna för morgondoppet i poolen. Dagen går med full aktivitet och livskvalité tills kvällens svalkande bris sveper genom sovrummet. En god natts sömn väntar.

Ett boende på
dina villkor

SERVICEPAKET

Tack vare tillvalet får du hjälp med stort och smått. Exempelvis möjligheten att komma hem till ett städat hem, en nybäddad säng – eller varför inte en flaska champagne på kylning när du anländer till din nya bostad?

FLEXIBEL UTHYRNING

Medlemskapet  i  din  bostadsrättsförening  ger  dig  möjlighet till en smidig uthyrning genom Ekerum Resort
när  du  inte är  på  plats.

INREDNINGSHJÄLP

Genom ett nära samarbete med Royaldesign och Rum21 får du som medlem i föreningen möjligheten till inredningshjälp av en av Sveriges främsta interiördesigners.

KÖK
 • Vida by Ekebybruk – kökssnickerier.
 • Miele – Diskmaskin, ugn, mikro, kyl / frys.
 • Bora – spishäll med integrerad fläkt.
 • Silestone – Bänkskivor och stänkskydd i kvartssten.
 • Hansgrohe – Kökskranen Talis M54 i krom.
 • Stella – Spotlights.
 • Decosteel – Diskho.
 • LED under väggskåp.
BADRUM
 • Haven – Kommod och spegelskåp i ek.
 • Miele – Kombinerad tvättmaskin och torktumlare.
 • Hansgrohe – Blandare och handdusch i krom.
 • Duscholux – Duschvägg.
 • Duravit – WC-stolen Durastyle.
 • Nordhem – Handukstork.
 • Golv och väggar i halvpolerad granitkeramik.

Rulla till toppen