Husen

Ett modernt boende på en tidlös plats

Husen

The Oak är ett möte mellan
två världar.
Modernt men också tidlöst

Det märks i ektunnorna som pryder ingången, kalkstensdetaljerna och fönsterluckorna som inspireras av den öländska landsbygden. Det återspeglas i husens genomtänkta planlösning, soliga terrasser, balkonger och gemensamma pool. Trappor utanpå husen ger dig fler kvadrat. Hissar och egna uppvärmda förvaringsrum finns i varje hus. Tillsammans är det 69 lägenheter i en förening, fördelade på tio hus. Husens egna karaktär, planering och plats på färgskalan bidrar till att skapa en levande känsla i harmoni med det särpräglade öländska landskapet. En skärva av stan i kalkstensparadiset.

Material

Naturen, tiden
& historien

The Oak är ett genomarbetat projekt där materialen valts med omsorg. Träfasader med detaljer som ger ett tidlöst intryck. Placeringen av husen som skapar liv, variation och såklart maximal solexponering. Allt på en plats med en stark historia och som nu fått epitetet naturreservat.

Koncept

Bland ekar,
hav & gröna
kullar


Med sin egna karaktär, planering och plats på färgskalan bidrar varje hus till att skapa en levande känsla i harmoni med omgivningen. Ett modernt boende i en tidlös gestaltning.

Poolen

Ett dopp i
solnedgången

Den ljumma sommarkvällen har precis börjat och grilldoften gör sig påmind. Du lägger ner boken vid solstolen och tar ett dopp i poolen innan du går upp och förbereder en efterlängtad middag på terrassen.

Din sambo, dina barn eller barnbarn bestämmer sig för att stanna en stund till. Du säger att du ropar när maten är färdig. Livet är gott just nu!

Arkitekten

Hållbar arkitektur
som värnar naturen

Tailor Made arkitekter grundades 2013 av Fredrik Olsson. Byrån startade ur viljan att maximalt kunna fokusera på hållbart byggande med fokus på utveckling av Hus-i-Växthus, vilket har resulterat i att de nu är specialister på just detta koncept. Sedan sommaren 2017 drivs företaget av Fredrik och Anna med sikte på att utveckla naturhuskonceptet vidare. De är en arkitektbyrå med ett brinnande intresse för hållbar arkitektur och växthusboende.

Rulla till toppen